Zebraszerda, pultozás – készülődés a 7IGEN-es népszavazásra

Megosztás

Az oktatásban eluralkodó rendszerszintű, így Miskolcot és B.-A.-Z. megyét is érintő problémákra és a 7IGEN-es népszavazás jelentőségére hívja fel a figyelmet az aHang megyei képviselete, több helyi és országos szervezet szintén helyben működő csoportjával közösen.

Az aHang és partnerszervezetei a közeljövőben számos akciót szerveznek, beszélgetésre invitálva és csatlakozásra buzdítva a borsodiakat – írják közleményükben a szervezők.

Indulásképpen a következő eseményekre várják mindazokat, akiknek fontos a hazai oktatás ügye: 

Szeptember 27-én, szerdán reggel 7-8 óráig “Zebraszerdát” szerveznek a belváros szívében, a Centrum áruház előtti zebránál.

Szeptember 28-án, csütörtökön 15-18 óráig pedig szintén a Centrumnál pultoznak. Itt mindenkinek lehetősége lesz kérdéseket feltenni, előregisztrálni a szavazásra és önkéntesként csatlakozni az esemény lebonyolításhoz (az előválasztáshoz hasonlóan). 

Mindezeket online, a www.7igen.hu címen is meg lehet tenni.

Az aHang és az Egységes Diákfront által kezdeményezett alternatív népszavazást előkészítő események, helyi akciók megszervezésében példaértékű összefogás valósult meg a helyi civilek között. Az aHangmunkáját helyi partnerként segíti az Adom Diákmozgalom, a Helyi Civilek Szövetsége és a Padtársak is. 

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek